Зареждане

Кори Андерсън: Доказах, че съм номер 1 в света

Кори Андерсън: Доказах, че съм номер 1 в света
Публикувано на: Април 22, 2022 в 15:00 ч
Претендентът за титлата в полутежка категория на Bellator Кори Андерсън вярва, че е номер 1 в света.

Миналия уикенд Андерсън премери сили с Вадим Немков. Двамата се биха в подглавната битка на Bellator 277, което се проведе в Калифорния. Кори водеше в картите на съдиите, но в последните секунди на 3-тия рунд вкара удар с глава на Немков.

Битката им беше прекратена и обявена за несъстояла се. Сега от Bellator ще трябва да организират реванш, за да сложат край на турнира в полутежка категория. Кори вярва, че е доказал в тази среща своята значимост.

"Overtime" много би искал да знае дали сега Дейна Уайт съжалява, че го е освободил от UFC.

„Аз съм най-добрият в света, не само в Bellator, но просто най-добрият. Доказах това на всички. Сега наистина искрено вярвам в това. Очаквах битката да бъде тежка и няма да кажа, че беше лесна. 

Аз изглеждах по-добре. Уверих се, че всички ме възприемат като шампион. Излязох, бих се и направих всичко, което трябваше.

Чудя се как се чувства Дейна Уайт в момента? Видя ли този бой ? Разбира се, бих искал да знам дали сега съжалява, че ме пусна от UFC ? 

Съжалява ли, че не вложиха енергия в промотирането ми, както направиха за другите момчета ? Сега виждат на какво съм способен, когато проявяват уважение към мен “, каза Андерсън за MMA Fighting. 

Кори определено не е номер 1 в света, но е в топ 20 на най-добрите в категорията. Съгласни ли сте ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес