Зареждане

Корейското зомби се справи с Дан Иге след 5 рунда

Корейското зомби се справи с Дан Иге след 5 рунда
Публикувано на: Юни 20, 2021 в 04:54 ч
Чан Сунг Джънг, който е по-известен в ММА средите със своя прякор "Корейското зомби" се справи с Дан Иге. Двамата оглавиха събитието UFC Vegas 29, което се проведе преди малко в Лас Вегас. Срещата им видя всичките 5 рунда и завърши с решение в полза на бившият претендент за титлата.

В първия рунд Джънг започна агресивно и пресираше своя съперник. Чан водеше боя и обработваше водещия крак на Иге и двамата си размениха добри попадения. Корейското зомби пренесе битката на земя, но не постигна нищо и двамата се изправиха. Нова размяна на крошета и край на един равностоен рунд. Във втория рунд Джънг прати своя съперник в нокдаун.

В този рунд вече се усещаше предимството на Чан, който пак пренесе боя на земя и опита събмишън, но не успя. В третия рунд Чан отново пренесе битката на земята, след което заключи Иге с триъгълник. Няколко пъти Джънг опита да събмитне Иге, но пак не се получи. В четвъртия рунд размяната на крошета продължи. Джънг беше с една идея по-добър, а в края на рунда отново събори Дан на земята.

След 4 рунда беше видно, че Чан водеше и Иге имаше нужда от нокаут или събмишън, за да победи. В този рунд Иге даде всичко от себе си и вкара добри удари, но Корейското зомби не му остана длъжен. Срещата отново се пренесе на земята, където Джънг заключи Иге с триъгълник и опита да го събмитне, но Иге не се даде. Така битката им стигна до решение, което беше единодушно в полза на Джънг -  (48–47, 49–46, 49–46).

С тази победа Джънг се връща към успехите и губи само 1 от последните си 4 битки в UFC. Иге от своя страна отново се връща към загубите и печели само 1 от последните си 3 битки.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес