Зареждане

Корейското зомби нокаутира Франки Едгар в първия рунд

Корейското зомби нокаутира Франки Едгар в първия рунд
Публикувано на: Декември 21, 2019 в 15:07 ч
Чан Сунг Юнг и Франки Едгар споделиха октагона в главната битка на събитието, което се проведе преди малко в Бусан, Южна Корея. Битката между тях беше в категория перо и бившия шампион я прие с кратко предизвестие. В началото на срещата Едгар заложи на джаб и двамата започнаха да си разменят крошета. Едгар започна с ритници, а Корейското зомби му вкара силно ляво кроше, с което го разклати.

Битката се пренесе на земя, където Юнг доминираше и вкара здрав граунд енд паунд на своя опонент. Франки опитваше да се измъкне, но само забавяше неизбежното. Едгар успя да се измъкне и да се изправи, но зомбито му вкара силен десен и го прати на земята, а рефера видя достатъчно и спря серщата. Toва беше втора поредна победа за Юнг с нокаут в първия рунд и той си пожела битка за титлата.

За негово съжаление UFC планират реванш между Холоуей и Волкановски. Смислен опонент за Чан е Забит Магомедшарипов, като битката между тях ще излъчи безспорен претендент за златото. Едгар от своя страна навлезе в серия от 2 поредни загуби и печели само веднъж в последните си 4 битки.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес