Зареждане

Конър призова Лобов да си решат проблемите 'по мъжки'

Конър призова Лобов да си решат проблемите 'по мъжки'
Публикувано на: Ноември 30, 2022 в 09:34 ч
Конър Макгрегър предпочита да уреди скорошните си правни проблеми с Артьом Лобов на улицата, а не в съдебната зала.

Това предложи ирландецът в обръщението си към бивш приятел, който сега го съди за милиони. Лобов, който също е ветеран от UFC, заведе дело във Върховния съд на Ирландия, твърдейки, че е основател на популярната марка ирландско уиски Proper No. Twelve на Макгрегър.

Макгрегър продаде правата на компанията майка на Хосе Куерво миналата година за около 600 милиона долара. Лобов иска 5% от приходите или 30 милиона долара.

Вижте също: Артьом Лобов съди Конър Макгрегър за милиони евро

В отговор на съдебния иск, Конър Макгрегър предложи двамата да се срещнат и да направят добър старомоден уличен бой „за всичко или нищо“.

„Това е обръщение към Артьом, „мълчаливият“ Лобов. Предизвиквам те на битка тази вечер, 22:30. в SBG Concord и ще се бием за всичко. Ще се бием за всичко или нищо. Карайки адвокати да ми изпращат съобщения за клевета и всичкото това съдене и всичко останало, което правиш - ти си дребна душичка. Ще се видим в SBG Concord тази вечер в 22:30 ч. и ще се бием с теб за цялата печалба, нали? Отговори на това шибано съобщение, дребосък.

Артем се опитва да съди мен и баща ми за клевета - оле, Боже. Артьом, приличаш на несготвен колбас. Скочи на тигана за минута приятел, изглеждаш ми малко суров, приятел. Бог да те благослови, приятелю."


Докато „The Russian Hammer“ Артьом Лобов имаше кариера в смесените бойни изкуства, която продължи повече от десетилетие, той е най-запомнен с това, че беше ключова фигура в прословутата атака на автобуса на Конър Макгрегър през 2018 г. Враждата между Макгрегър и съперника му в лека категория Хабиб Нурмагомедов се запали след като се появи видео на „The Eagle“ и неговия екип, които притискат Лобов, който тогава бе близък приятел на Макгрегър, в коридора на хотел.

Нурмагомедов не беше харесал коментарите на Лобов в медиите и изглежда сякаш удари шамар на Лобов във видеото. Когато новината за инцидента стигна до Конър Макгрегър, ирландецът се качи на самолет до Ню Йорк и със свои дружки и нахлу в паркинга на автубуса, пълен с бойци на UFC, в който смяташе, че е Нурмагомедов, и започна щурм по него.

Ранявайки множество пътници, включително Майкъл Киеза и Рей Борг, Макгрегър беше арестуван. Лобов не беше в автобуса по това време, но беше изтеглен от предварително планираната битка този уикенд поради участието му в нападението.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес