Зареждане

Конър Макгрегър вярва, че е номер 1 в историята

Конър Макгрегър вярва, че е номер 1 в историята
Публикувано на: Май 24, 2020 в 05:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Конър Макгрегър реши да се включи в темата за най-велик боец в историята на ММА и смята, че той е номер 1. Конър все още се състезава активно в клетката и вярва, че това е единствената пречка към това огромно отличие. Много от феновете на спорта са на мнение, че Андерсън Силва е най-велик, а други слагат на върха Джордж Сейнт Пиер или Джон Джоунс.

Разбира се, Конър също смята, че тези трима бойци са сред най-големите легенди, но той може да ги надмине. "The Notorious" не се е провалял на допинг тест и според него това го поставя пред Силва и Джоунс, които имаха наказания от USADA. Макгрегър вярва, че неговия актрактивен стил и победи с нокаут го слагат и пред Джордж Сейнт Пиер, който не бил чак толкова атрактивен. Ето какво сподели Конър в своя акаунт в социалните мрежи:


Тази тема ще бъде за това кой е най-велик в историята на ММА. Внушителен брой приключвания в две категории и шампионско злато в 1 категория. Андерсън Силва е най-велик в ММА. Моят брой приключвания в три категории, от които в две съм бил шампион. Аз съм номер 2, ако не и номер 1 в историята. Както и да е, аз все още съм активен, а най-велик се става, след като се оттеглиш. 

Джордж Сейнт Пиер е номер 3, защото има малък брой приключвания, но е бил шампион две категории. Той е доста назад, защото остави полусредна категория, след като беше поел доста щети и имаше спорни победи с решения. Така и не се върна в полусредна категория и избяга от битка със Силва. Качи се в средна категория за битка с боец, който има само 1 око и го игра на сигурно. 

Джон Джоунс е номер 4, а може би номер 3. Има повече победи с приключване от Сейнт Пиер и все още е активен, но е бил шампион само в 1 категория. Доста спорни решения и избягва шампиона в горната категория. Не съм споменал забранените вещества, въпреки че ако го направя, то аз ще съм номер 1. Това ясно ще ме направи номер 1, въпреки че все още се бия. 

Ползването на тези вещества е срамно и подлага под въпрос победите с приключване. Аз смачках доста бойци на забранени препарати, а един най-велик трябва да е правил такива неща. Андерсън Силва има победи с доста тежки нокаути и двамата имаме най-важните и вълнуващи приключвания в спорта. Аз обаче все още загрявам. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес