Зареждане

Конър Макгрегър твърди, че не е имало голям интерес към Махачев и Поарие: Нищожно събитие

Конър Макгрегър твърди, че не е имало голям интерес към Махачев и Поарие: Нищожно събитие
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 14:00 ч
Конър Макгрегър твърди, че разполага с вътрешна информация, че UFC 302 с участието на Ислам Махачев срещу Дъстин Поарие е било с ниска гледаемост.

Махачев победи Поарие чрез предаване в петия рунд, за да запази титлата на UFC в лека категория в Нюарк по-рано този месец. Битката беше  напрегната, докато траеше, преди Махачев да ускори темпото и да задуши Поарие само няколко минути преди края на двубоя.

Махачев и Поарие са две имена, свързани с Макгрегър по време на кариерата им в бойните спортове. Макар че Махачев не се е бил с Макгрегър, Поарие спечели трилогията им в UFC 264, а наставникът на Махачев е най-големият съперник на Макгрегър в UFC.

След като изгледа двубоя за титлата в лека категория в UFC 302, Макгрегър не беше впечатлен от нито един от двамата бойци в октагона. Повече от седмица след събитието Макгрегър вече твърди, че UFC 302 е пропуснало да постигне целта по отношение на PPV покупките.

Конър Макгрегър твърди, че UFC 302 едва е надхвърлило 500 хил.

В наскоро изтрит туит Макгрегър твърди, че UFC 302 едва е задминал 500 хил. закупени PPV.

"Направени са 500 хил. покупки на PPV за UFC 302. Нищожно събитие", заяви Макгрегър.

Статистиката за PPV от UFC 302 не е публично оповестена към момента. Но, ако твърденията на Макгрегър са верни, PPV от UFC 302 може да са се оказали под очакванията за промоцията.

Макгрегър трябва да се завърне в октагона на 29 юни срещу Майкъл Чандлър на UFC 303. Той не се е бил от загубата от Поарие на UFC 264 - двубой, в който счупи крака си в края на първия рунд.

В пика на своята активност Макгрегър беше една от най-големите PPV звезди в историята на UFC. Той оглавяваше някои от най-големите бойни карти в историята на ММА, включително големи сблъсъци срещу Нейт Диас и члена на Залата на славата на UFC Жозе Алдо.

Поарие може да се оттегли след загубата в UFC 302. Очаква се той да финализира решението си за оттегляне през следващите седмици.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес