Зареждане

Конър Макгрегър: Ще се бия през юни, септември и декември

Конър Макгрегър: Ще се бия през юни, септември и декември
Публикувано на: Май 23, 2024 в 02:00 ч
Бившият шампион в две тегловни категории на UFC, Конър Макгрегър, се завърна в боен режим и иска да навакса загубеното време. Той иска да се бие три пъти тази година.

“The Notorious” ще се изправи срещу Майкъл Чандлър на 29 юни в UFC 303 след почти тригодишно отсъствие. Счупен глезен, претърпял по време на неговата трета битка срещу Дъстин Порие на UFC 264 и отстраняване за напускане на групата за антидопингови тестове, доведоха до дългото отсъствие на ирландската звезда.

Сега бившият шампион в две категории казва, че би искал да остане активен. Конър планира битки през юни, септември и декември:

„Върнах се и съм гладен за битки. Чувствам се страхотно. Надстройте софтуера, без да повредите хардуера. Това е стара поговорка на треньора Кавана. Тренировките вървят страхотно и се вълнувам да започна. Правя три битки тази година. Ще се бия през юни, септември и декември. Имаме Чандлър през юни, това е сигурно. Септември в Сферата. Тогава е Денят на мексиканската независимост. 

Може би някой с мексикански корени, може би Нейт Диас. Мисля, че Диас би бил перфектен. Не знам подробностите, но това изглежда като страхотна битка. Отворен съм към всеки. Всеки е добре дошъл, това е истината. Не ме интересува кой е. Просто се върнах. Искам да бъда активен и съм го казвал и преди. Сега е моментът и аз вярвам в това.“, каза Макгрегър пред The MacLife.

Ще успее ли Конър да се бие 3 пъти тази година ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес