Зареждане

Конър Макгрегър разказва за първата си среща с Чък Лидел

Конър Макгрегър разказва за първата си среща с Чък Лидел
Публикувано на: Януари 22, 2020 в 00:00 ч
Конър Макгрегър е един от най-обичаните и в същото време най-мразени бойци в ММА. Той успява да се издигне благодарение на здрава работа и вяра и стига до най-голямата ММА организация в света. Неговата история е толкова добра, че човек може да си я помисли за нереална. Едно бедно момче от Ирландия, което работи като водопроводчик да стигне до UFC и да се бие на едни от най-големите събития в историята на бойните спортове.

"The Notorious" изкарва луди пари само за няколко години и е една от най-влиятелните личности в ММА. Наскоро той се завърна с голяма победа във Вегас, където победи Доналд Серони с нокаут за 40 секунди. В публиката на кантара преди битката можеше да се види легендарният Чък Лидел, който изгледа претеглянето.

Макгрегър реши да ни разкаже за първата си среща с Лидел на събитие на UFC, когато той още прохождаше в ММА. Животът е едно колело и никога не се знае как ще се завърти. Преди 12 години Макгрегър се бори с тълпата, за да се снима с Лидел, а години по-късно Чък е в тълпата и гледа голямата звезда на UFC. Ето какво сподели Конър за първата им среща:


Преди години бях на моето първо събитие на UFC. Тогава организацията беше в Лондон за UFC 85 и по това време никой ирландец не беше близо до подпис с тях и дори не се говореше за ирландец в UFC. Не знам как, но Том Игън успя да се сбодие с билети. 

Отидохме в Лондон и за първи път видях Чък Лидел, който беше доста напред от нас. Тогава аз изкрещях към него и го извиках, а той започна да идва към нас. Двамата с Том се спогледахме и не повярвахме, че идва срещу нас. Имаше доста хора и ние с Игън тичахме към него, защото около 50 човека чакаха за снимка. 

Стигнах до него и трябваше да се наклоня, за да ни снимат. Тогава аз поисках от него да вкара дясно кроше, а аз да го блокирам, но той ме подмина. Неговото дясно кроше беше зверско и аз исках да го парирам, но той ме подмина. 

Ето снимка, на която Макгрегър се снима с Лидел през 2008 година, а след това 12 години по-късно двамата си разменят ролите и Лидел присъства на кантара преди UFC 246, което бешe оглавено от Макгрегър.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес