Зареждане

Конър Макгрегър: Продадох най-много PPV за 2020 г. в UFC

Конър Макгрегър: Продадох най-много PPV за 2020 г. в UFC
Публикувано на: Декември 22, 2020 в 08:29 ч
Бившият шампион на UFC в две различни категории Конър Макгрегър се похвали с рекордите, които счупил тази година. В своя акаунт в социалните мрежи "The Notorious" се похвали, че броя на продадените платени гледания от битката му с Доналд Серони е 1, 353, 429, което е най-много за събитие на UFC тази година. В началото на годината Макгрегър се завърна в полусредна категория и успя да нокаутира "Cowboy" за 40 секунди.

Той искаше да направи още няколко битки тази година, но се скара с UFC и няколко месеца по-късно обяви, че се оттегля от ММА. Неговата пенсия не продължи дълго и той се разбра с Дейна Уайт. Сега Макгрегър ще се завърне в края на следващия месец в Абу Даби, за да се бие с Дъстин Поарие. Ето какво написа Конър в социалните мрежи:

100 % защита и 100% атака. Най-много продадени PPV за 2020 година. Най-много продадени билети. Победа с най-бърз нокаут в главна битка за 2020 година. Само за 40 секунди. 

Поздравления за UFC за добрата работа през 2020 година. Единствената спортна компания на планетата, която водеше събития през цялата година! Невероятно! 

За мен е чест да осигуря най-високия им брой продадени PPV за годината с McGregor vs Cerrone. Поздрави и за Серони, който успя два пъти да събмитне Рафаел дос Аньос в Submission Underground.

Ще чупи ли рекорди Макгрегър и през 2021 г. ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес