Зареждане

Конър Макгрегър преговарял за 2 битки с Терънс Крауфорд

Конър Макгрегър преговарял за 2 битки с Терънс Крауфорд
Публикувано на: Септември 29, 2024 в 08:00 ч
Звездата на UFC Конър Макгрегър направи големи изявления по време на Kickstream на живо, докато рекламираше крипто казиното Duеlbits. Отваряйки кутия от собствената си марка бира, Макгрегър каза, че е имало разговори за сделка за две битки между него и шампиона по бокс Терънс Крауфорд.

Тази сделка включвала една ММА битка и един боксов мач. Според Макгрегър, Крауфорд е казал:

„Не ми харесва Конър Макгрегър да ме рита.“

Наскоро Макгрегър и Крауфорд бяха опасно близо един до друг. Двамата гледаха боксовата битка между Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа, която се проведе в Лондон. Двамата видяха как Дюбоа нокаутира Джошуа пред близо 100 000 души на стадион Уембли.

Крауфорд e сред най-големите звезди в бокса. Той е с рекорд 41-0 на ринга и е безспорен шампион в полусредна категория. Макгрегър от своя страна е най-голямата ММА звезда в света. Той е бивш двоен шампион на UFC и е боецът, който продава най-много платени гледания в историята на ММА.

Конър трябваше да се завърне през декември, за да се бие с Майкъл Чанлдър. За съжаление битката им пропадна и Чандлър избра да се бие с Чарлз Оливейра през ноември. "Тhe Notorious" планира да се бие 2 пъти през 2025 година, след което да стане свободен агент.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес