Зареждане

Конър Макгрегър настоявал за бой с Диего Санчез в Дъблин

Конър Макгрегър настоявал за бой с Диего Санчез в Дъблин
Публикувано на: Септември 26, 2020 в 00:00 ч
Конър Макгрегър се развихри в социалните мрежи и разкри интересни подробности за това, което се случило в последните месеци. Голямата звезда на UFC сподели в социалните мрежи чат между него и Дейна Уайт. В този чат виждаме как Макгрегър настоява за битка с 38-годишният Диего Санчез в Дъблин и твърди, че щяло да бъде страхотна галавечер пред родна публика.

За негово съжаление президента на организацията отказва такава среща и му отвръща, че трябва да му вземат лиценза, ако направи такъв бой. Последват преговори между двете страни, но накрая нищо не излиза от тях и няколко месеца по-късно Конър се ядоса и обяви, че спира с ММА.

"The Notorious" сподели, че следил ситуацията със Санчез, който след броени часове излиза срещу Джейк Матюс в Абу Даби. Конър пожела успех на Санчез и сподели, че е готов да влезе в клетката с него. Ето какво още написа Макгрегър в социалните мрежи:

Това е към Диего Санчез. Гледах твоите изяви в последните дни, в които говориш за последната си битка в ММА. Аз съм навит. След твоята битка с Перейра, говорих с UFC да ни уредят бой в Дъблин. Това се случи през февруари, преди коронавируса, когато обмислях моя сезон за 2020 година. Успех този уикенд. Само 3 седмици след моята битка, която счупи рекорди, се готвих за нова такава. Жалко за моя сезон. 

Не съм отказвал битка с Тони Фъргюсън, както се говореше. Още през февруари им казах, че не искам да съм резерва на двама бойци, които постоянно се оттеглят от срещите си. Исках да имам мои насрочени битки. Натисках здрави за моя сезон. Бях готов за няколко поредни битки, една след друга. Тогава се случи това с коронавируса и ми казаха, че трябва да чакам, докато пуснат феновете с залата. Оттеглих се от тази ситуация. Чаках ги достатъчно дълго.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес