Зареждане

Конър Макгрегър напусна UFC 264 на носилка

Конър Макгрегър напусна UFC 264 на носилка
Публикувано на: Юли 11, 2021 в 07:47 ч
Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър претърпя огромен удар преди малко в Лас Вегас. "The Notorious" влезе в клетката с Дъстин Порие за 3-ти път в главната битка на UFC 264. Битката им продължи само 1 рунд и приключи по време на почивката, след като стана ясно, че Макгрегър е счупил крака си в края на рунда. Конър губеше убедително от Порие, който му вкара доста бомби, докато го беше приклещил на земята.

За съжаление след тази контузия нямаше как да видим втори рунд. В крайна сметка Конър загуби трилогията и навлезе в серия от загуби. Той трудно ще се върне в играта след такова счупване, но дори и да се върне, то едва ли има смисъл. Макгрегър е далеч от формата си от преди години и тази сутрин отново го видяхме.

След края на битката Конър ръсеше обиди към Порие и отказа да приеме, че е загубил. Той сподели, че нищо не е свършило и щял да се завърне. Конър напусна залата на носилка, а интересното беше, че преди срещата предсказа, че Дъстин ще напусне на носилка. Макгрегър изглеждаше в добро настроение, докато го изкарват от залата.

Ето видео от случая:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес