Зареждане

Конър Макгрегър: Мисля, че Порие може да нокаутира Махачев

Конър Макгрегър: Мисля, че Порие може да нокаутира Махачев
Публикувано на: Май 27, 2024 в 02:00 ч
На 1-ви юни Дъстин Порие ще участва в главното събитие на UFC 302 в Нюарк, Ню Джърси. "The Diamond" излиза в битка за безспорната титла в лека категория срещу шампиона Ислам Махачев. В тази битка е всичко или нищо за американеца, който загатна, че планира оттегляне от ММА. 

Може ли Порие да изненада Махачев, действащият световен шампион в лека категория, и да вземе титлата ? Конър Макгрегър, бивш съперник на Порие, вярва, че Порие може да бие дагестанската звезда. Порие е аутсайдера в мача. Махачев има рекорд от 25-1 в своята ММА кариера.

Последното му поражение датира от преди почти десет години. Въпреки че Порие е аутсайдер, ирландската суперзвезда вярва, че Дъстин може да спечели, и то по грандиозен начин.

„Мисля, че Дъстин може да го нокаутира. Махачев често се спъва в началото на битката и получава удари като резултат. Той вече беше нокаутиран веднъж в UFC. Ако Дъстин някога успее, то ще е сега. Разбира се, Дъстин също има слабости, които всъщност работят в полза на Махачев. 

Така че ще бъде интересна битка. Ще видим кой е в най-добра форма. Няма ясен фаворит. Просто вижте последната битка на Дъстин. Той изоставаше срещу Беноа Сен Дени, но не се предаде. Той отново излезе, продължи да се бие и в крайна сметка спечели. Това е ценен опит за тази битка. Ако някога има шанс да спечели, това е сега.", сподели Конър.

Може ли Порие да нокаутира дагестанеца ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес