Зареждане

Конър Макгрегър иска да пенсионира Диего Санчез през ноември

Конър Макгрегър иска да пенсионира Диего Санчез през ноември
Публикувано на: Февруари 17, 2020 в 00:00 ч
Конър Макгрегър продължава да твърди, че ще се бие с ветеранът Диего Санчез, който вече е в залеза на своята кариера. "Nightmare" не впечатли с нищо в последната си среща, която се проведе миналия уикенд в Рио Ранчо. Диего губеше убедително по точки от Мишел Перейра, но бразиелца се отнесе и му вкара непозволен удар с коляно.

Санчез като опитен ветеран се възползва от този шанс и отказа да продължи, въпреки че доктора сподели, че е годен да продължи срещата. Няколко пъти рефера попита Санчез дали ще продължи, а Диего се интересуваше от това дали ще му дадат победата с дисквалификация. В крайна сметка Диего се отказа и грабна победа в среща, която щеше да загуби.

Санчез изглеждаше доста зле в тази битка, а явно Макгрегър е видял нещо, което му е харесало и го предизвика на бой. Няколко часа по-късно Конър обяви, че ще се бие с Диего Санчез през ноември, а Мишел Перейра също изяви желание за битка с ирландеца. Ето какво сподели Макгрегър в социалните мрежи:


Макгрегър: Ще се бия с Диего Санчез в Мексико на 15-ти ноември. Той говори много, но сега ще плати с кариерата си. Да живее Ирландия!

Ето и какво каза Мишел на Макгрегър:

Перейра: Ще се бия с теб някой ден. Всеки ден израствам и искам да се бия с най-добрите. Макгрегър, ти си един от тези, които са в моя списък. Изчакай ме и аз ще доминирам в категорията. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес