Зареждане

Конър Макгрегър е най-голямата заплаха за Хабиб

Конър Макгрегър е най-голямата заплаха за Хабиб
Публикувано на: Май 8, 2020 в 06:00 ч
Дългогодишният треньор на Хабиб Нурмагомедов, Хавиер Мендез вярва, че Конър Макгрегър е най-голямата заплаха за неговия боец. Хабиб и Конър се биха през 2018 година във Вегас, където непобедения боец прати Макгрегър в нокдаун и го накара да се предаде в 4-тия рунд. Тогава Конър се оправда, че не подходил сериозно в подготовката и сега отчаяно желае реванш.

За съжаление не е ясно как ще го получи, защото този уикенд ще бъде излъчен временен шампион в лека категория, който ще си гарантира битка с Хабиб Нурмагомедов. Следващия съперник на Хабиб ще бъде Тони Фъргюсън или Джъстин Гейджи, но Мендез не се притеснява от тях. Хавиер се страхува от Макгрегър и ето какво сподели за него:


Конър Макгрегър все още е най-голямата заплаха за Хабиб Нурмагомедов. Много хора може да не се съгласят с мен, но Макрегър е много добър. Към днешна дата той е най-опасен за Хабиб. Тони Фъргюсън може да има по-добро кардио на Конър, но Макгрегър беше опасен през цялото време. 

Всеки път, в който позволиш на Конър да вкара удар, той може да те нокаутира. Точно заради това той беше опасен, според мен. Макгрегър може да направи невероятни щети, ако му позволиш. Разбира се, това нямаше как да се случи, но аз все още се страхувам от него. Наистина ме е страх от Макгрегър. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес