Зареждане

'Конър Макгрегър е на нивото на Мохамед Али в умствената война'

'Конър Макгрегър е на нивото на Мохамед Али в умствената война'
Публикувано на: Юни 7, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър споделя поне една черта с Мохамед Али, според Дейна Уайт.

Изпълнителният директор на UFC беше гост в подкаста Flagrant, където обхвана редица теми, включително въпроси за поведението на Макгрегър извън клетката. Ирландската звезда наскоро беше видян да купонясва силно преди завръщането си срещу Майкъл Чандлър, което е насрочено за UFC 303 на 29 юни в Лас Вегас.

Уайт беше попитан дали е загрижен за фокуса и нивото на подготовка на ирландеца. Дейна вярва, че Макгрегър е много умел в умствените игри и в това е на нивото на легендата Мохамед Али. Ето какво още каза главата на UFC за своя любимец:

"Не обичам да сравнявам някого с Мохамед Али, защото всички знаем кой е той и какво постигна. Но не ми пука какво казва някой. Али, Конър, и двамата са на едно ниво, що се отнася до менталната война. Двамата най-добри за всички времена, когато става дума за умствена война. Вижте какво направи Али срещу Джордж Форман и Джо Фрейзър. Джо мразеше Мохамед Али толкова жестоко. 

Той се появяваше в лагера си навън и правеше всички тези глупости.  Предвиждаше рундове, измисляше шибани невероятни стихове и поговорки. Тогава погледнете Конър Макгрегър. Той също предвиждаше рундове за своите победи. Конър влезе в главата на Жозе Алдо и накара неговите съперници да играят собствената му игра. Той буквално е на нивото на Али, що се отнася до умствената война.", сподели Уайт. 

Съгласни ли сте с Уайт ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес