Зареждане

Конър Макгрегър: Държа главата си високо и продължавам напред

Конър Макгрегър: Държа главата си високо и продължавам напред
Публикувано на: Януари 25, 2021 в 00:00 ч
Конър Макгрегър е с разбито сърце след тежката загуба от Дъстин Порие. Двамата направиха реванш в лека категория. Битката им беше главна за UFC 257, което се проведе в Абу Даби. "The Diamond" се представи на много високо ниво и победи с нокаут във втория рунд.

Загубата беше първа за Конър с нокаут в неговата ММА кариера. Много хора смятат, че той е загубил мотивация и трябва да се оттегли, но Макгрегър няма да го направи.

Пред медиите голямата звезда на UFC сподели, че ще се изправи след това поражение и ще продължи напред. Той е категоричен, че ще подобри своята игра и ще се върне в клетката. Ето какво още каза Конър:

Къса ми се сърцето и е трудно да го приемеш. Такава е играта има си възходи и падения. Моя крак беше напълно извън строя. Порие направи много добра битка. Радвам се за него. Моя крак беше извън играта, а аз не успях да се приспособя към това. Радвам се, че се върнах и за 11-ти път оглавих събитие на UFC. 

Порие имаше много добра защита. Това е всичко. Не искам да се оправдавам. Дъстин се представи феноменално. Ще гледам цялата битка, за да видя къде сгреших. Малко прибързах с ударите. Това беше горчиво хапче за преглъщане и не знам какво да кажа. Ще се прегрупирам и ще се изправя от земята. 

Стиловете прават битките, а има много добри битки, които да направя. Двамата с Порие сме 1-1 и с Диас сме 1-1 в срещите ни. Ще подходя различно в трета среща с Порие. Тези ритници не са за подценяване. 

Не беше моята вечер, няма да се оправдавам. Шапка му свалям. Чувствах, че съм по-силен от него, но не се приспособих навреме. Държа си главата високо и ще продължа напред. Ще се оправя и ще продължа да живея този боен начин на живот. Понякога има такива моменти в живота, но ние се изправяме и продължаваме.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес