Зареждане

Комисия на Невада ще разследва сбиванията преди UFC 279

Комисия на Невада ще разследва сбиванията преди UFC 279
Публикувано на: Септември 13, 2022 в 06:46 ч
Щатската атлетическа комисия на Невада (NSAC) ще започне разследване на сбиването между шведския боец от чеченски произход Хамзат Чимаев и американците Нейт Диас и Кевин Холанд преди турнира UFC 279. Tова сподели Стивън Клубек, който е председател на комисията.

„Ако Атлетическата комисия на Невада установи, че лицензополучателите са действали неподходящо, ние ще започнем подходящи дисциплинарни действия срещу всички замесени“, каза председателя на NSAC Стивън Клубек.

Припомнете си, че преди турнира между Чимаев, Диас и Холанд имаше спречквания, в резултат на което други бойци и тяхното обкръжение бяха въвлечени в конфликта. Беше отбелязано, че Чимаев ритна Холанд в гърдите.

Президентът на UFC Дейна Уайт отмени пресконференцията заради безопасността на всички, като каза, че има няколко „луди епизода“.

Самата битка между Чимаев и Холанд завърши с победа на чеченеца в първия рунд. Ако се окаже, че има неподходящи действия, тогава ще има глоби и вероятно по-тежки наказания, които ще включват няколко месеца забрана за влизане в октагона.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес