Зареждане

Колби за Едуардс: Ще го бия от главата до петите

Колби за Едуардс: Ще го бия от главата до петите
Публикувано на: Март 29, 2023 в 00:00 ч
Колби Ковингтън е уверен, че ще се бие с Леон Едуардс.

След като Ковингтън се претегли като резервен боец на UFC 286, Дана Уайт заяви, че "Chaos" ще бъде следващият съперник на Леон Едуардс, което разочарова мнозина, включително и шампиона. Едуардс изрази мнението си, че Ковингтън не го заслужава и че няма да приеме двубой срещу него.

Въпреки това Ковингтън заяви, че му е казано, че ще се бие за титлата в полусредна категория това лято, независимо дали Едуардс иска или не.

"Това лято ще се бия за шампионската титла, независимо дали Леон ще се появи или не, това ще бъде негово решение", заяви Ковингтън пред Майкъл Биспинг. "Ако се страхува да се бие, той не иска да се бие с мен, защото аз съм най-трудният му мач в дивизията и най-достойният човек, Майк. Нека поговорим за фактите, знаеш, че аз съм следващият претендент в редицата, с когото той не се е бил, знаеш, че привличам най-много зрители в дивизията. Така че това е най-голямата възможност за него. Очевидно е, че съм най-красивият боец в дивизията, никой не може да спори за това, така че знаеш ли, всичките данни се събират. Това ще се случи, Майк, така че дали ще се появи, зависи от него, надявам се да го направи. Иначе ще го научи по трудния начин - никога не се се противоречи на шефа."

Ковингтън иска Едуардс да спре да се крие

Въпреки че Колби Ковингтън е само в серия от една победа - надвивайки Хорхе Масвидал - той казва, че е категоричният следващ претендент. Той също така знае, че се е подобрил много след двете си загуби от Камару Усман, когото Едуардс вече победи два пъти подред.

"Оттогава съм се подобрил и развил много, Майк.  Сблъсках се с несгодите. Сега се завръщам по-добър от всякога и следващия път, когато вляза в клетката за безспорната световна титла, ще видите една нова версия на мен - Колби Ковингтън 2.0."



Тъй като Колби Ковингтън смята, че се е подобрил, "Chaos" е уверен, че ще победи Леон Едуардс това лято и ще стане новият шампион. Той вярва, че разполага с всички нужни умения, за да победи Едуардс, тъй като е по-добрият страйкър и борец.

Освен това Ковингтън вярва, че кардиото му ще изиграе важна роля в битката, тъй като според него темпото на Едуардс се забавя в битката. С това Ковингтън очаква да пречупи Едуардс и да стане новият шампион това лято.

"Леон, човече, трябва да спреш да се криеш, трябва да излезеш тук и да защитиш страната си и да покажеш, че си истински шампион. Ако си истински шампион, ще победиш всеки, така че ела да си го получиш, Леон, чакам те, Леон... Ще го бия от главата до петите", заяви Ковингтън. "Аз съм по-добър борец, по-добър нападател, с по-добро джиу джицу, знаете, че кардиото ми е безкомпромисно. При него обемът от удари намалява с напредването на битката, така че ще го изтощя, Майкъл.

Ще го сломя, ще сломя волята му. Tова е причината, поради която той не иска битката, той имаше перфектната възможност да насочи светлината на прожекторите към нас в Лондон, да ме предизвика, но той не го направи, Майк, така че вероятно има причина за това", добави Ковингтън. "Ако бях влязъл в клетката, всички фенове в Лондон щяха да викат моето име "Колби Колби", така че може би не е искал да нарани чувствата си, но трябва да започне да изпълнява своята роля, като носи отговорността си като шампион. Той знае какво ще се случи, ще бъде разбит пред целия свят".

Към момента двубоят между Ковингтън и Едуардс все още не е договорен, но "Chaos" твърди, че това ще се случи през лятото.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес