Зареждане

Колби Ковингтън: UFC искаха да ме махнат, но ме задържаха, защото обидих Бразилия

Колби Ковингтън: UFC искаха да ме махнат, но ме задържаха, защото обидих Бразилия
Публикувано на: Декември 9, 2019 в 09:46 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън е бил заплашен от освобождаване от UFC преди 2 години. Преди неговата битка с Деймиън Майа в края на 2017 година от UFC му казали, че няма да подновят неговия договор. Организацията не го харесвала и не били доволни от неговия стил.

Колби обаче изригна с обиди по адрес на Бразилия и бразилците, с което набра доста популярност и това е накарало организацията да размисли. В миналото доста бойци са споделяли, че от UFC ги карали да обиждат своите опоненти, за да привличат внимание и да продават повече.

Явно това е нещо, което им харесва и продава и точно обидите са спасили кариерата на Ковингтън в UFC. Този уикенд той ще се бие за титлата срещу Камару Усман и реши да поговори за своята връзка с организацията:


Не съм говорил за това, но преди 3 битки, когато трябваше да се бия срещу Деймиън Майа от UFC казаха на моя мениджър, че няма да подновят моя договор. Те не харесваха моя стил и не харесваха това, че аз не забавлявах феновете. Това се случи преди да започна да разбирам нещата и сега наистина разбрах бизнеса. 

Казаха ми, че не се интересуват от това, което се случи в битката с Майа. Те не харесваха моя стил и характер и не искаха да подновят моя договор. Дадоха ми $30,000, за да се бия с боец, който беше в топ 3 на категорията. Чистите пари след разходите ти остават към $5000 или $10,000. 

Toгава аз влязох в клетката и го оставих в локва от кръв в родината му. Реших да кажа нещата, които казах за Бразилия и бразилците и от UFC решиха да ме задържат, защото това се гледаше и стана хит в социалните мрежи. Това спаси кариерата ми при тях. Останалото е история.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес