Зареждане

Колби Ковингтън: Масвидал се покри и не иска да се бие с мен

Колби Ковингтън: Масвидал се покри и не иска да се бие с мен
Публикувано на: Декември 26, 2020 в 09:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън твърди, че Хорхе Масвидал не иска да се бие с него. Дълго се говореше за битка между тях за този месец, но такава не се случи. Наскоро се появиха слухове, че UFC искат да ги сбият в началото на 2021 година, но Ковингтън твърди, че Масвидал не иска да се бие с него.

Колби споделя, че неговия бивш най-добър приятел не харесва тази битка, защото Ковингтън имал неудобен стил. "Chaos" разкри, че дал устното си съгласие за боя и всичко е в ръцете на най-лошото копеле в ММА, но той се покрил. Ето какво още сподели по темата Ковингтън, който вярва в победата си:

Последният път, когато разговарях с Дейна, те просто казаха, че трябва да убедят Масвидал и да го накарат да подпише за боя. Казаха, че ще бъде трудна задача, защото той не иска да се бие с мен, ясно и просто. Хорхе им казал, че не му харесва битката от гледна точка на стиловете. Той се бие в UFC, където са най-добрите и не иска да се бием, защото не му харесва моя стил. 

Това е причината Масвидал никога да не е бил шампион в UFC. Toй е просто един счупен боец от средна класа. Аз им дадох дума и съм готов за битка. Ще се бия здраво за победата. Ще дам шоу на феновете по света. Това момче няма друга опция, но вярва, че ще се бие с Конър Макгрегър или ще вземе лесните пари за реванш с Диас. 

Масвидал е отчаян в момента. Той не иска да се бие с мен, а аз съм номер 1 в момента. Хорхе не иска да се бие с мен, защото вече го е правил. Той знае как ще свършат нещата и не иска да го изложа през целия свят. В момента той се крие.

Ще има ли битка между тях ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес