Зареждане

Колби Ковингтън: Хабиб е путьо, който пребива джуджета

Колби Ковингтън: Хабиб е путьо, който пребива джуджета
Публикувано на: Ноември 1, 2020 в 06:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория Колби Ковингтън не е впечатлен от Хабиб Нурмагомедов. Преди седмица шампиона в лека категория успя да победи Джъстин Гейджи и защити титлата си. Той увеличи серията си на 29-0 в ММА и се оттегли от спорта.

В своята кариера Хабиб категорично отказваше да се качи в горната категория, а Колби вярва, че той е бил причината за това. 32-годишния американец не е голям фен на Нурмагомедов и го засипа с критики, защото свалял близо 20 килограма, за да се бие в лека категория.

Мнозина вярват, че Хабиб Нурмагомедов е най-велик в ММА, а Колби смята, че той би могъл да му нанесе първа загуба, ако се бият в горната категория. Ето какво още каза Ковингтън:

Ако сваляш толкова много килограми, тогава си путьо. Защо използваш толкова много килограми като предимство, за да пребиваш дребни джуджета ? Ела и се бий в категорията на мъжете. Мисля, че аз съм мъж и причината той да не се качи в полусредна категория. 

Има си причина Хабиб да сваля тоновете килограми. Всички знаят, че той тежи 86 килограма. Той е по-едър от мен, но аз съм истински мъж и се бия в моята категория. Ще се бия с всеки, без значение от размерите. Хабиб си търси изход и пребива тези джуджета. 

Той не иска да се бие с мен в полусредна категория, защото знае, че аз съм човекът. Знае, че няма да може да си запази непобедения статут. Има причина да сваля тези килограми. Аз ще се бия с всеки човек на планетата. 

Такава ли е истината ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес