Зареждане

Кокър: Емеляненко все още е опасен и може да нокаутира

Кокър: Емеляненко все още е опасен и може да нокаутира
Публикувано на: Април 27, 2020 в 14:49 ч
Скот Кокър е доволен от това, което легендарният Фьодор Емеляненко прави в неговата организация. За последно видяхме как легендата нокаутира Куинтън Джаксън в края на миналата година в Япония. Този нокаут изглеждаше прекалено лесен и много хора са на мнение, че "Rampage" легна на руснака. Битката им продължи 2 минути и 44 секудни, в които Джаксън не направи абсолютно нищо.

Вижте още - Скот Кокър: Фьодор пак доказа, че е най-велик в историята​​​

Това беше последната битка от договора на Куинтън с Bellator и Кокър ще му предложи нов договор, но само когато Джаксън е сериозен. Фьодор от своя страна има още най-много 3 срещи и Кокър го засипа с похвали. Ето какво сподели шефа на Bellator за "Последния император":


Фьодор беше в страхотна форма и си свърши работата. Честно казано той изглеждаше страхотно. Той вкара комбинации. Емеляненко ме изненада, защото вкара и ритници, а не го беше правил от доста време.  ‘Rampage,  направи това, което можа, но усети силата на Емеляненко и явно си е казал, че това няма да бъде неговата вечер. 

Фьодор е това, което е. Той е в последния етап от кариерата си, но въпреки това все още е опасен. Всеки път, в който вкара удар може да те нокаутира. "Rampage" е легенда и няма какво да доказва. Ще получи договор, но само ако е сериозен.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес