Зареждане

Скот Кокър: Фьодор пак доказа, че е най-велик в историята

Скот Кокър: Фьодор пак доказа, че е най-велик в историята
Публикувано на: Декември 30, 2019 в 00:00 ч
Скот Кокър е доволен от представянето на своя приятел Фьодор Емеляненко, който изгря за последен път в Япония. Легендата зарадва своите фенове с последна победа в страната на изгряващото слънце. Последния император нокаутира Куинтън Джаксън в първия рунд на битката им и така успява да спечели 3 от последните си 4 битки под банера на Bellator.

Кокър се радва искрено за своя приятел и сподели, че е видял най-доброто от него в Япония. Емеляненко планира да спази уговорката, която имат със Скот и ще се бие още два пъти за тях. След битката на Фьодор, Кокър говори пред медиите и сподели, че Фьодор пак е доказал, че е най-велик в историята на тежка категория:


Радвам се за моя приятел Фьодор Емеляненко, който затвори тази глава от славната си кариера. Той е най-великия в историята. Тази нощ Фьодор пак го доказа. 

Мисля, че това е най-доброто, което съм виждал от него в последната година и половина. Говорете каквото искате, но той е с рекорд 3-1 в последните си битки при нас в Bellator. Фьодор се справя много добре. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес