Зареждане

Коди Гарбрандт предрече приключване над Морено

Коди Гарбрандт предрече приключване над Морено
Публикувано на: Юли 26, 2021 в 08:00 ч
Коди Гарбрандт, който е бивш шампион в категория петел е готов да дебютира в категория муха. 30-годишния американец иска да се бие през ноември и се цели в битка за титлата с Брандън Морено.

Наскоро Морено сподели, че иска да брани златото си именно срещу Коди в края на годината. Миналата година Гарбрандт имаше насрочена битка за титлата в категория муха с Дейвисън Фигередо, но беше с COVID-19 и отпадна от битката.

Така Морено получи шанс и след 2 битки с Фигередо спечели златото. Гарбрандт загуби битка през май от Роб Фонт в категория петел и сега иска най-накрая да смени категорията си.

В интервю за TMZ Коди коментира битката си с Морено и сподели, че е сигурен в победата си с приключване:

Говорих с Али Абделазиз. Категория муха беше дивизията, в която трябваше да се бия още преди година. Трябваше да се бия с Фигередо, но бях с COVID-19. Тогава ми казаха, че ще получа шанс за титлата, но направиха реванш между двамата. 

Тогава не исках да чакам и приех битката с Фонт в категория петел. Чакането убива кариерата. Не успях да победя, но знаех, че ще сляза в категория муха. Готов съм да се бия през ноември. Аз съм бивш шампион и съм се бил срещу най-коравите в категория петел. 

Мисля, че Морено е страхотен боец и от гледна точка на стиловете е добра битка за мен. Ще се представя добре в категория муха. Мисля, че в битка межуд мен и Морено ще бъда по-силен и бърз. Той допуска много попадения. 

Аз съм много по-добър боец от него. Морено е корав и е шампион с причина. Вълнувам се от битка в категория муха, в която да тествам уменията си. Със сигурност ще го приключа. Може да е с нокаут или събмишън, каквото дойде.

Ще може ли Коди да се справи с Морено ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес