Зареждане

Клаудия Гаделя с трудна победа над Анджела Хил

Клаудия Гаделя с трудна победа над Анджела Хил
Публикувано на: Май 17, 2020 в 06:27 ч
Бившата претендентка за титлата в категория сламка Клаудия Гаделя влезе в клетката с Анджела Хил в подглавната среща на UFC on ESPN 8, което се провежда във Флорида. Двете състезателки си спретнаха равностоен бой, в който всяка от двете имаше своите моменти. В началото двете разменяха удари, а след това влязоха в клинч, където бразилката беше по-агресивния боец и пренесе битката на земя, където доминираше. Хил успя да се изправи, но в този рунд Гаделя контролираше нещата.

Във втория Анджела реши да се събуди, след като осъзна, че загуби първия рунд. Хил успя да вкара тежък десен, с който прати Гаделя в нокдаун, а след това я засипа с удари на земята, но Клаудия оцеля.  В този рунд всичко по-добро беше на страната на Хил. Третия рунд беше доста равностоен и труден за отсъждане, защото и двете се представиха добре.

Битката стигна до решение, което беше раздвоено в полза на Гаделя - (28-29, 29-28, 29-28). С тази победа Гаделя навлиза в серия от 2 поредни победи, а Хил губи серия от 3 поредни победи. Ако гледаме статистиката, която ни показват от Verdict, то според нея Хил е трябвало да спечели битката, което е поредното противоречиво отсъждане на съдиите на тази галавечер.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес