Зареждане

Клариса Шийлдс тренира за дебют в ММА

Клариса Шийлдс тренира за дебют в ММА
Публикувано на: Февруари 8, 2020 в 00:00 ч
24-годишната шампионка в бокса Клариса Шийлдс явно е била сериозна за дебют в ММА. Шампионката в три различни категории е непобедена на ринга с рекорд 10-0 и може да се похвали с два златни медала от олимпийски игри. Преди време тя изяви желание да се бие в UFC срещу двойната шампионка Аманда Нунес, но оттогава няма развитие по темата.

Шийлдс често говори, че иска да направи дебют в смесените бойни изкуства и този път реши да действа, а не само да приказва. Клариса сподели видео от своя тренировка, в което за първи път в живота си използва ритници и удари с колена. Тя призова феновете да не я критикуват, защото това й е за първи път.

Класира споделя, че е започнала да тренира борба, а скоро смята да започне тренировки под ръководството на Джон Джоунс. Ето видео от нейната тренировка, както и това, което тя коментира за първите си стъпки към октагона:


За първи път използвам ритници. Обещах ви и го направих. Спестете си критиките, защото не можете да вкарвате джабове, каквито аз мога. Тренировката ми хареса и следва продължение. Сериозна съм за промяна към ММА. 

Видеото веднага беше налазено от бойци на UFC, които са впечатлени от нея и я подкрепиха.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес