Зареждане

Claressa Shields готова за битка с Amanda Nunes в бокса и в ММА

Claressa Shields готова за битка с Amanda Nunes в бокса и в ММА
Публикувано на: Септември 23, 2019 в 10:26 ч
Качил: DoloR
24-годишната шампионка в бокса Claressa Shields е готова за битка с Amanda Nunes, която е шампионка в ММА. Shields има два златни медала от олиймписки игри и е със статистика 9-0 в бокса. Тя е била шампионка в две категории и от април тази година е безспорна шампионка в средна категория. В своята кариера при аматьорите Shields е с рекорд 77-1 и не се страхува от никакви предизвикателства.

Преди време тя сподели, че е готова да се бие с Nunes и сега в интервю за TMZ шампионката сподели, че не си е променила мнението. Claressa е готова да направи две срещи с двойната шампионка на UFC, като едната да бъде на ринга, а другата в клетката. Ето какво още сподели тя:


Все още имам интерес към битка с Amanda Nunes. Готова съм да се бия с нея на ринга, а след това да отида и да се бием в клетката. Искам да имаме равни шансове и заради това съм готова да вляза в октагона. Аз обичам да съм справедлива и в момента говори боецът в мен. В клетката ще трябва да използвам неща, които не съм използвала преди в моята игра. 

Искам да бъда добре подготвена и ще тренирам стриктно цяла година, за да съм готова. Много хора ще кажат, че говоря глупости, но аз съм на 24 години и нямам проблем да тренирам цяла година за битка в ММА. Ще го направя и много момичета ще бъдат в беда. Готова съм за всичко и съм сигурна, че ще се изморите само от това да ме гледате как тренирам в залата. 

Млада съм, не пия и не пуша. Мога да направя всичко. Не съм говорила с Dana White, но моя мениджър го е направил. Проблемът е там, че аз няма как да сваля до категория перо. Мога да сваля най-много до лека категория, за да се бия в ММА. Чувствам, че съм сред 10-те най-добри боксьори в света. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес