Зареждане

Киоджи Хоригучи стана свободен агент

Киоджи Хоригучи стана свободен агент
Публикувано на: Септември 10, 2021 в 14:00 ч
Японската ММА легенда Киоджи Хоригучи е станал свободен агент. 30-годишния ветеран е сред най-добрите в света в категория петел. Преди няколко години той успя да спечели титлите в категория петел нa RIZIN и Bellator.

Киоджи беше в дълга серия от победи, но загуби от Кай Асакура с нокаут за 67 секунди и се раздели със серията. В края на 2019 година той оваканти титлите си, защото имаше сериозна контузия и не искаше да задържа развитието в организациите.

За щастие в края на 2020 година Хоригучи се завърна и направи реванш с Асакура за титлата. Той успя да го победи с нокаут за по-малко от 3 минути и си върна титлата в катерията на RIZIN.

Хоригучи печели 15 от своите последни 16 битки в клетката, но отмъсти за загубата на Асакура. Киоджи е с рекорд 29-3 в ММА и печели 18 от срещите си с приключване. Ето какво сподели Хоригучи за бъдещето си:

Сега съм свободен агент. Може би Серджо Петис ще е следващ за мен. Искам да си върна титлата в категория петел на Bellator. Това е причината да искам Петис. 

Ще се бие ли Хоригучи в Bellator ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес