Зареждане

Khabib срещу McGregor на боксовия ринг?

Khabib срещу McGregor на боксовия ринг?
Публикувано на: Ноември 20, 2018 в 21:23 ч
Conor McGregor се би с шампиона в леката категория на UFC, Khabib Nurmagomedov през октомври и бе убедително победен. McGregor поиска веднага след това реванш, а бащата и треньор на Khabib няма нищо против.

Само че следващия път може и да е на боксовия ринг.

След като дагестанецът записа тази емблематична победа, той предизвика Floyd Mayaweather, който се поблазни от предложението, надушвайки че може да изкара повече пари от двубоя си с McGregor миналата година.

Слуховете за боксов двубой с "Money" поутихнаха, но Khabib и неговия отбор не са се отказали да се качат на ринга - този път срещу стария враг McGregor.

Колкото и странен ход да бъде това, той може да е грандиозното влизане на Zuffa Boxing в света на бокса.
 
 
Бащата на Khabib,Abdulmanap Nurmagomedov сподели пред руския вестник "Известия":
 
"Относно двубой срещу Conor по правилата на бокса - ние сме заинтересовани от такава битка. Khabib показа, че може да побеждава най-добрите страйкъри в смесените бойни изкуства.

Той го твърдеше и преди, но малцина му вярваха. След убедителните победи над Michael Johnson, Edson Barboza и Conor, хората започнаха да му вярват."

Nurmagomedov прати в нокдаун McGregor във втория рунд т двубоя им в UFC 229 и може да е получил малко повечко увереност, че може да бие в стойка с ирландеца.

"Nurmagomedov може да се оправи на боксовия ринг. Khabib има всичките нужни умения, за да печели боксови битки. Едно от тези ключови умения се нарича издръжливост.

Помня петрундовия му двубой с Al Iaquinta, в който Khabib показа своята воля за битка в абсолютно всеки аспект, използвайки всичко - от ляв прав до контрол на земята. Искам да отбележа, че двубоят с Iaquinta беше от огромна важност за нас. Имаше заложен шампионски пояс и беше важно да бъдем спокойни и да вземем победата. Така и направихме."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес