Зареждане

Khabib подписа нов договор с Reebok

Khabib подписа нов договор с Reebok
Публикувано на: Юли 2, 2019 в 00:10 ч
Непобеденият шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov е подписал нов договор с Reebok. Преди няколко седмици "The Eagle" подписа нов дългосрочен договор с UFC, които е сред най-добрите в организацията, а днес той сподели, че за трети път подписва с Reebok. В своята последна битка Khabib успя да победи Conor McGregor през октомври миналата година и от Reebok му дадоха $40 000, което беше с $10 000 повече от тези на McGregor. Радостен, непобедения боец ни уведоми в Инстаграм, че има нова сделка с Reebok и заедно ще преодолеят новите предизвикателства:


Reebok ме подкрепят от 2015 година и реших да преподпиша за 3-ти път с тях. Благодаря им за подкрепата и всичко, което правят за мен. Заедно ще преодолеем новите предизвикателства в клетката и извън нея.


Непобедената звезда се завръща през септември в Абу Даби, за да защитава титлата си срещу Dustin Poirier. С тези нови договори Khabib ще намери място сред най-платените бойци в организацията. Ще повлияят ли парите на Khabib и ще го видим ли да губи заради тях ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес