Зареждане

Khabib Nurmagomedov изригна: Мачкам всички, но въпреки това продължавате на говорите

Khabib Nurmagomedov изригна: Мачкам всички, но въпреки това продължавате на говорите
Публикувано на: Септември 8, 2019 в 08:36 ч
Качил: DoloR 
Непобеденият Khabib Nurmagomedov защити безспорната си титла в Абу Даби, след като събмитна Dustin Poirier в 3-тия рунд пред погледа на препълнената зала, която стана на крака още с влизането на боеца от Дагестан и не спря да го подкрепя. В своя ъгъл шампиона имаше баща си за първи път от години и Khabib успя да впечатли всички, въпреки напрежението.

Khabib покачи своята статистика на 28-0 в ММА и 12-0 в UFC, но хората продължават да говорят за него с неуважение и да коментират следващите му изяви. "The Eagle" не е доволен от тези, които не спират да критикуват и да казват, че трябва да се бие с този или онзи боец. Веднага след битката му заваляха въпроси за Ferguson, като Khabib сподели, че ще се бие с него, но сега иска малко почива от напрежението.

Шампиона сподели в интервюто пред медиите, че иска повече уважение към него и се надява да го сложат на върха в p4p ранглистата след седмица. Ето какво още сподели още непобедената легенда от Дагестан.


Dustin Poirier е един от най-добрите в света. Разбира се, че очаквах тежка битка срещу корав опонент. Мисля, че беше страхотна битка. Знаете ли какво е интересното в този спорт ? Аз съм една от най-големите звезди с 28-0 в ММА и 12-0 в UFC, мачкам всички в клетката, но въпреки това хората говорят, че трябва да се бия с този или онзи. 

Винаги говорят, че този ще ме победи или онзи ще ме победи. Дори и да победя Ferguson, то след него ще започнат да рекламират някой друг, който уж щял да ме победи. Покажете малко уважение. Сложете ме на върха в p4p ранглистата, защото го заслужавам. 

Доминирам над всички и съм непобеден. Мисля, че заслужавам уважение. В последните няколко години тренирам без почивка. Последните няколко дни бяха доста напрегнати със свалянето на килограми, медиите и напрежението. 

Познавам почти всички в залата и имаше доста напрежение върху мен. В САЩ не е така, защото там не познавам почти никой. Казах ви, че когато съм в клетката и баща ми е с мен, то все едно имам лъв в моя ъгъл. Всички бяха с мен и ми дадоха много енергия. Много съм щастлив заради това, че показах това страхотно представяне пред баща ми. 


Автобиографията на непобедения шампион от Дагестан излзиза през ноември и вие може да я поръчате преди всички от нашия магазин само за 19 лева, като направите предварителна заявка и от магазина за победители ще ви я изпратят веднага щом излезе от печатницата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес