Зареждане

Khabib: Хората никога няма да са доволни, въпреки успехите ми

Khabib: Хората никога няма да са доволни, въпреки успехите ми
Публикувано на: Октомври 28, 2019 в 11:18 ч
Khabib Nurmagomedov е сред най-успелите бойци в историята на ММА, но въпреки това не е много ценен от феновете. Той е със статистика 28-0 в ММА и 12-0 в UFC, а това е невиждано. Официално "The Eagle" губи само 1 рунд в цялата си кариера и той е срещу Conor McGregor миналата година. В момента той е сред най-големите звезди на сцената в ММА и успя да защити титлата си два пъти със събмишън над ирландеца и Dustin Poirier през септември в Абу Даби.

В момента единствения смислен опонент за него е Tony Ferguson и най-вероятно той е следващ за шампиона. Двамата се разминават с битка вече 4 пъти, но 5-тия вероятно ще бъде на късмет.

Въпреки всички успехи на шампиона много хора го подценяват и твърдят, че той ще загуби от "El Cucuy", което не се харесва на дагестанеца. В своя профил в социалните мрежи Khabib сподели, че хората никога няма да се доволни и заради това той не търси тяхното задоволство:


Единственото нещо, което никога няма да постигнете е задоволството на хората. Приоритет във всички въпроси и начинания трябва да бъде задоволството на Всемогъщия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес