Зареждане

Khabib: Fedor и Georges St-Pierre на най-великите в ММА

Khabib: Fedor и Georges St-Pierre на най-великите в ММА
Публикувано на: Юли 11, 2019 в 16:00 ч
Khabib Nurmagomedov дълго време преследваше мечтаната си битка с Georges St-Pierre, която за съжаление не се случи, защото от UFC нямаха интерес към нея, а "Rush" се обиди и реши официално да се оттегли от ММА преди няколко месеца. "The Eagle" има битка пред себе си с Dustin Poirier през септември в Абу Даби, но не спира да мисли за легендата Georges St-Pierre. В интервю за TSN, Khabib реши да поговори за своята среща с легендарния шампион в две категории преди време в Москва:


Georges вече е бил шампион в средна и полусредна категория и аз знам, че ако той се завърне, то неговото желание ще бъде за битка в лека категория. Той не е много едър и мисля, че може да свали до лека категория. Той е към 87 килограма и много от бойците в лека категория са по-тежки от него. Мисля, че GSP може да свали килограмите и да направим стратона битка. Ще бъде стратохно за моето наследство, ако се бием и защитя титлата си срещу него.

Последния път се срещнахме в Москва. Ние бяхме в един хотел и на път към моята стая го видях. Georges беше в ресторанта със свои приятели, а аз минах в гръб и опитах да го удуша. Прекарахме си добре в Москва. Вечеряхме заедно и това беше преди битката с Bisping. Разбира се, че го уважавам, защото моето мнение е, че той е най-великия в историята на UFC. За мен Fedor Emelianenko и Georges са най-великите в историята на ММА.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес