Зареждане

Khabib се завръща по-късно тази година срещу McGregor или GSP

Khabib  се завръща по-късно тази година срещу McGregor или GSP
Публикувано на: Май 30, 2018 в 09:03 ч



Khabib Nurmagomedov в момента се е отдал на почивка заради Рамадана, но настоящия шампион в лека категория няма търпение за първата си защита.

"Мнозина ме питат за следващата ми битка. Да бъда честен, не знам много за нея. Не знам кога ще бъде. Сега разговаряме с UFC. Може би ще се състои или на 9-ти септември, или на 6-ти октомври. Не съм сигурен за опонента - Conor, GSP или някой друг. Няма и значение, ще видим. Следващите седмици ще бъдат интересни, защото започваме да преговаряме за следващата ми среща. Чувствам се супер, всичко е наред. Сега е Рамадан и тренираме само нощем. Теглото ми е наред, в добра форма съм. Всеки ден тренирам, дори понякога и по два пъти."

Nurmagomedov спечели титлата в лека категория в UFC 223, когато успя да надвие Al Iaquinta след 5-рундов екшън. И въпреки че McGregor е най-логичният вариант, от UFC все още искат да видят какво ще се случи с "Notorious" следващия месец в съда.

Що се отнася до двубоя с GSP, бившият шампион изглежда отворен към тази идея. Друг е въпросът дали от организацията ще му дадат този шанс, тъй като ги изостави малко след като спечели титлата в средна категория.

Каквото и да се случва, поне имаме вече представа кога Nurmagomedov ще защитава. Срещу кого обаче, остава тепърва да се реши.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес