Зареждане

Кевин Лий се цели в битка с Камару Усман

Кевин Лий се цели в битка с Камару Усман
Публикувано на: Юни 3, 2021 в 19:00 ч
Кевин Лий е готов за големи неща в полусредна категория. Той ще се опита да запише първа победа в дивизията през юли. Лий ще сподели клетката с Шон Брейди на UFC 264, което ще се проведе в Лас Вегас.

Кевин идва след две тежки операции в двете колена и ще бъде интересно да видим в каква форма ще влезе в боя. За последно той загуби със събмишън от Чарлз Оливейра през март 2020 година в лека категория.

Лий направи дебют в полусредна категория преди 2 години и загуби със събмишън от Рафаел дос Аньос. Той печели само 1 от последните си 4 битки в UFC, но това не пречи на неговото самочувствие. Брейди е непобеден в клетката, но Лий вярва в победата си, защото бил по-опитен.

Ето какво сподели Кевин в интервю за Усман и полусредна категория:

Качвам се в полусредна категория, за да гоня битка с Камару Усман. За първи път от години вдигам килограми. В последните 10 години не го бях правих. Видях как Усман победи Масвидал и си казах, че аз също съм едър и ставам за категорията. 

По време на възстановяването след операцията на колената качих килограми и вече съм като боец от средна категория. Готов съм. Вече съм на върха в тази дивизия. Двамата с Усман сме пресичали пътищата си и знам, че евентуално трябва да се бием. Ще се справя с Шон Брейди и ще му взема позицията в класирането. 

Той е в топ 15, но все още не се е бил с никого. Все още е зелен в кариерата си. Двамата сме на еднаква възраст, но аз имам два пъти повече опит. Неговата най-голяма победа е над Джейк Матюз, а аз го победих преди 5 години. Аз го бих за 1 рунд, а той за 3 рунда. Ще му взема позицията. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес