Зареждане

Кевин Лий се справи с Диего Санчес на Eagle FC 46

Кевин Лий се справи с Диего Санчес на Eagle FC 46
Публикувано на: Март 12, 2022 в 06:46 ч
Бившите бойци на UFC Кевин Лий и Диего Санчес направиха дебют за лигата на Хабиб Нурмагомедов. Двамата оглавиха събитието Eagle FC 46, което се проведе по-рано днес в Маями. Кевин успя да спечели срещата с решение след 3 рунда - (30-27, 30-27, 30-27).

Тази победа накара Лий да плати висока цена, защото още след първия лоу кик от Санчес, Лий е получил контузия в коляното. Само преди 2 години той се оперира заради скъсани връзки в двете колена.

Още от самото начало Санчес вкара този лоу кик, който нарани коляното на Лий. Кевин имаше предимство със своя страйкинг и беше по-добър по време на клинчовете. Кевин доминираше също така и със своя граплинг и борба. Той успя да пренесе битката няколко пъти на земята и да вкарва граунд енд паунд.

Санчес се опита да обърне нещата, но в третия рунд беше пратен в нокдаун и това уби надеждите му. Кевин сложи край на спора с нова порция граунд енд паунд и така грабна победата, но за сметка на контузия в коляното.

След срещата Диего сподели, че има още 2 битки в лигата на Хабиб и иска да покаже истинското си лице. Лий от своя страна сподели, че показал психиката на шампион и си пожела битка за титлата.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес