Зареждане

Кевин Лий: Липсата на качествени противници попречи на Хабиб да се докаже

Кевин Лий: Липсата на качествени противници попречи на Хабиб да се докаже
Публикувано на: Август 25, 2021 в 12:00 ч
Бившият претендент за титлата в леката категория на UFC, Кевин Лий има какво да каже за кариерата на Хабиб Нурмагомедов.

Лий сподели огорчението си от това, че битка между него и Хабиб така и не се случи най-вече заради мениджъра на дагестанеца, Али Абделазиз.

"Разочароващо е. Понякога имам чувството, че казвам повече отколкото е нужно. Те имат добър мениджър. Али Абделазиз е умен човек. Той ме познава много добре и направи всичко възможно, за да държи Хабиб далеч от мен. Затова е малко кофти, че двамата така и не направихме битка."

"The Motown Phenom" заяви, че Нурмагомедов никога няма да бъде счита за най-великия боец в ММА, защото "The Eagle" така и не успя да покаже пълния си потенциал.

"Той е боец, срещу когото бих искал да се тествам. Да, той е голям шампион, но не е имал достатъчно предизвикателства, които да го поставят в позицията на най-великия. Така и не се изправи срещу някой добър борец и това беше умишлено."

Нурмагомедов се оттегли при статистика 29-0 миналата година, след като победи Джъстин Гейджи и след смъртта на баща си. От тези 29 победи 13 бяха в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес