Зареждане

Кевин Лий иска реванш с Тони Фъргюсън

Кевин Лий иска реванш с Тони Фъргюсън
Публикувано на: Февруари 12, 2024 в 02:00 ч
Кевин Лий почувства нов импулс, който го върна обратно в залата, където той започна да работи усилено, за да се върне към победите в UFC. 

Преди Лий беше много обещаващ боец, но в един момент от кариерата си внезапно тръгна надолу вместо нагоре. Контузии (операция на връзки на коляното) определено оказаха голямо влияние за този спад, но също и неблагоразумие, тъй като Кевин не можеше да се установи в една категория и продължаваше да се лута между лека и полусредна категория.

Когато Лий не можа да се измъкне от тези проблеми, малко след двубоя с Ринат Фахретдинов на 1 юли 2023 г., той реши, че повече няма желание да се бие и затова окачи ръкавиците. Лий остана в пенсия до миналата седмица, след което обяви, че е завладян от нов прилив на енергия и мотивация за нов поход към върха.

„Отидох да тренирам във фитнеса, срещнах там стари лица. Направихме няколко спаринга с тях. Всички видяха в каква форма съм. Постепенно се настроих на правилната честота и разбрах, че все още не мога да се откажа от ММА, защото все още го имам в себе си.

Контузия беше виновна за по-ранния провал. Винаги бързах нанякъде, без да си давам дълга почивка. Не оставях тялото и ума да дишат. Често бях обременен от мисли най-накрая да се върна да тренирам повече, но никога не въздъхнах с облекчение. 

И сега, когато имах възможност да се изключа, мога да почувствам как помогна на тялото ми. Съвсем като нов съм! Така че се връщам към тренировка, в края на която ще искам мач. В идеалния случай с Тони Фъргюсън, защото все още имаме сметка за уреждане.

Не съм против Майкъл Чандлър, Конър Макгрегър, Дъстин Порие и други привлекателни момчета. Мисля, че биха били добри битки.“, каза Лий в интервю за MMA Fighting.

Ще успее ли Кевин да спре серията си от загуби ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес