Зареждане

Кевин Лий готов да заложи $100 000 в граплинг среща с Денис

Кевин Лий готов да заложи $100 000 в граплинг среща с Денис
Публикувано на: Март 26, 2020 в 08:24 ч
Кевин Лий може и да не се представя добре в клетката в последните години, но това не се отразява на неговото самочувствие. Бившия претендент за титлата в лека категория на UFC иска да се пробва в граплинг среща с Дилън Денис. Преди време двамата се разбраха да заложат по $100 000 в среща по правилата на граплинга, но така и не ги видяхме един срещу друг.

Наскоро Лий загуби от Чарлз Оливейра в Бразилия и сподели, че може да не се бие повече в следващите години. Кевин печели само 1 от последните си 4 битки в UFC и иска да харчи от парите на Денис. Лий е готов двамата да премерят сили още това лято и ето какво коментира по темата:


Готов съм да го направим и мисля, че това ще са лесни пари. Искам да бъда малко по-агресивен с моето джиу-джитсу. Да се надяваме, че Дилън Денис все още има тези пари или Макгрегър ще му ги даде на заем. Аз се мотивирам от парите и съм готов да стана от моя диван заради тях. 

Искам да взема неговите пари и да ги изхарча. Искам да видя от къде ще вземе тези пари. Той говореше, че може да намери спонсори, но аз искам личните му пари, за да ги харча. Може да го направим още това лято. Той все още е тук и ме следи. Аз имам тези пари и може да го направим, когато ми стане скучно. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес