Зареждане

Kevin Lee: Свалянето на килограми едва не ме уби

Kevin Lee: Свалянето на килограми едва не ме уби
Публикувано на: Октомври 9, 2017 в 08:28 ч

Kevin Lee направи невъзможното, за да влезе в категорията си преди двубоя с Tony Ferguson в UFC 216. Боецът тежеше 9 килограма в деня преди кантара и се наложи да ги свали всичките, което обаче се отрази на играта му през уикенда и загуби битката.

Днес стана ясно, че не само килограмите са били проблем за Lee - той е имал стафилококова инфекция, която е скрил от лекарите на UFC.
 
"Опитах се да я скрия. Все пак това беше голямо състезание и не исках да подведа никого. Цял живот работя за това. Това беше кулминацията. Не исках нищо да ме спре. Някога ще стана шампион.

Стафилококовата инфекция още повече усложни нещата. От седмица се боря с нея. Но независимо от това, Tony беше по-добрият боец тази вечер.

Свалянето на килограми беше много тежко. Не исках да проваля събитието. Щях да вляза в категорията дори ако се налагаше да си отрежа единия крак. Цялата процедура едва не ме уби. Но трябваше да го направя. Това е моята работа. Аз съм професионалист. Излизам, незаивисмо колко силна е болката... Но в третия рунд нещата просто ми дойдоха множко."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес