Зареждане

Kevin Lee предизвика Al Iaquinta за UFC 229 и получи отговор

Kevin Lee предизвика Al Iaquinta за UFC 229 и получи отговор
Публикувано на: Август 5, 2018 в 20:09 ч
Kevin Lee иска да се завърне в октагона на събитието UFC 229, защото вярва, че Khabib и Conor няма да стигнат до октагона и някой от двамата ще се оттегли, което ще му даде възможност да го замести. Той избра за опонент боеца, който му нанесе първа загуба в кариерата, а това е Al Iaquinta.

Двамата се срещнаха в октагона през 2014г и тогава Lee все още беше непобеден, но след 3 рунда Al Iaquinta грабна победата с решение. Ето какво сподели Kevin Lee за бъдещите си планове:

В момента искам да си уредя битка за UFC 229 през октомври в Лас Вегас. Набелязал съм си за опонент Al Iaquinta, защото имаме недовършена работа и искам да я довършим в октагона. 

Вярвам обаче, че Conor или Khabib ще се оттеглят и искам да се включа като смяна.

Аl Iaquinta не е впечатлен от Lee и го засипа с критика:

Kevin Lee е скучен боец, който не може да свали килограми и не заслужава мач за титлата. Твърде уплашен е да се качи в полусредна категория. 

Готов съм да се бия с него, но най-рано ноември в Медисън Скуеър Гардън, защото аз правя само каквото си искам. За нещо също мисля, че е боец, който целува задниците на UFC.

Що се отнася до последните им битки Al Iaquinta за последно загуби шанса си да стане шампион и беше победен от Khabib Nurmagomedov.
Kevin Lee от своя страна смаза от бой Edson Barboza през април, но се провали на кантара.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес