Зареждане

Kevin Lee: Много глупаво решение беше да приема битка срещу Gillespie

Kevin Lee: Много глупаво решение беше да приема битка срещу Gillespie
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 12:52 ч
Бившият претендент за титлата в лека категория Kevin Lee се намира в доста тежко положение. За първи път в своята кариера той се намира в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки. Той дебютира в полусредна категория в търсене на победа, но загуби от Rafael dos Anjos през май и това го накара да размисли и да се върне в лека категория.

"The Motown Phenom" прие да се бие с много труден съперник в лицето на Gregor Gillespie, който е непобеден в ММА и сред най-опасните в категорията. Двамата ще мерят сили на UFC 244 в началото на ноември в Медисън Скуеър Гардън. Kevin признава, че приемането на битка с Gillespie е било възможно най-глупавото решение, което той е вземал:


Ако трябва да съм честен с вас, то тогава ще ви кажа, че това е най-глупавата битка, която можех да приема. Приех да се бия с боец, който е изключително корав и може да поема тежки удари. Gregor е боец, който постоянно пресира и може да направи битката доста скучна. Той също така има страхотно кардио. 

Това е най-опасната битка, която можех да приема. Нямаше много смисъл да приемам, но аз обичам предизвикателствата. Знаем какво да очакваме и какъв вид битка ще бъде. Точно заради това съм толкова фокусиран. Това ми дава допълнителна мотивация да оставам повече в залата. 

В битка срещу боец като Gregor не трябва да даваш нито рунд и не трябва да допускаш събаряне. Той ще се опита да ме държи само на земята, ако му позволя да ме свали. Това прави битката много, много опасна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес