Зареждане

Kevin Lee и Al Iaquinta оглавяват UFC on FOX 31

Kevin Lee и Al Iaquinta оглавяват UFC on FOX 31
Публикувано на: Октомври 12, 2018 в 09:52 ч
UFC успяха да си намерят главна среща за предстоящото на 15-ти декември UFC on FOX 31. Събитието ще се предава пряко по спортния канал Max Sport 2.

Kevin Lee ще се изправи срещу Al Iaquinta в битка в лека категория, която ще бъде реванш след срещата им от UFC 169, което се проведе през 2014-та.

Тогава "Ragin' Al" успя да надвие опонента си със съдийско решение, поднасяйки първата му загуба. Напомняме, че това беше дебютна среща за 'The Motown Phenom' в Октагона.

От тогава двамата се справят успешно в клетката. Al печели 5 от последните си 7 срещи. В последната си битка Iaquinta успя в последния момент да се изправи срещу Khabib Nurmagomedov на UFC 223 след като Tony Ferguson и Max Holloway отпаднаха от събитието.

Въпреки краткото предизвестие, Al се справи добре с 'The Eagle', но все пак загуби със съдийско решение от настоящия шампион.

Що се отнася до Lee, след загубата си от Al преди няколко години, той печели 10 от 12-те си срещи в Октагона. Той не успя да спечели титлата срешу Tony Ferguson, въпреки че след това се върна в играта, надвивайки Edson Barboza.

Сега един от двамата ще има възможността да се доближи отново до титлата. Какви са вашите виждания за предстоящия двубой?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес