Зареждане

Kevin Lee: Conor McGregor ще нокаутира Nurmagomedov

Kevin Lee: Conor McGregor ще нокаутира Nurmagomedov
Публикувано на: Февруари 28, 2018 в 09:46 ч

Kevin Lee вярва, че Conor McGregor ще успее да нокаутира Khabib Nurmagomedov ако влязат заедно в Октагона. Тази своя преценка Lee направи по-скоро заради слабите места на Nurmagomedov, отколкото уменията на Conor.

"Да, вярвам, че Conor ще го сгащи и ще впечатли публиката - всички ще си мислят, че е някакъв бог или нещо такова. Хората и без това са глупави. Реалността обаче е, че Khabib е много лесен за удряне. Има много слаби места и сякаш дори не се опитва да ги отстрани. Разбирате ме, нали? Не се бие често, рядко го виждаме в клетката, но това, което демонстрира срещу Edson, беше същото, което видяхме и срещу RDA преди шест години. Той просто не се развива. Ако някога се бият, навярно McGregor ще победи. Но нека първо Khabib премине през Tony."

Вярно е също, че Khabib доминира и в двете посочени срещи - защо да променя нещо, което работи безотказно? Все пак обаче навярно си остава прав за това, че Khabib става лесен за удряне, хвърли ли се напред. Lee не е особено сигурен как ще завърши срещата на Khabib с Tony Ferguson в UFC 223, но споделя, че очаква Ferguson да спечели заради издръжливостта му, както и темпото, с което играе в последните рундове.

"Мислил съм за това, но все пак си мисля, че Tony ще бие. Ще бъде прекалено голяма лъжица за Khabib. Tony прави много странни неща в клетката. Тъкмо когато си помислиш, че си го хванал, че е ранен, заради начина, по който се движи, и той продължава. Мисля, че ще измори Khabib. Дагестанецът няма да успее да му смогне на темпото. Не знам дали е изкарвал цели 5 рунда преди, но Tony има възможността да продължава да натиска през целия мач, надвивайки и психически своя опонент."

По-долу можете да видите и целия коментар на Kevin, както и мнението му за предстоящата му среща с последния опонент на Khabib, Edson Barboza:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес