Зареждане

Кевин Холанд започна да тренира борба в AKA

Кевин Холанд започна да тренира борба в AKA
Публикувано на: Май 27, 2021 в 01:00 ч
Кевин Холанд най-накрая реши да поработи по своята борба. 28-годишният американец вече тренира в AKA и се похвали с новината в социалните мрежи. "Trail Blazer" записа 5 поредни победи през 2020 година в средна категория и мачкаше наред. Тази година обаче Холанд беше разгадан и се представи много слабо в последните си 2 битки.

Първо Дерек Брънсън го доминира със своята борба и го победи с решение през март. Само 20 дни по-късно Кевин прие битка с кратко предизвестие срещу Марвин Ветори. В битката им Ветори също го доминира с борба и не спря да го събаря. Марвин го победи с решение след 25 минути доминация. В последните си 2 битки Холанд показа, че борбата му е слабото място.

Явно той е размислил по темата и е решил да направи нещо по въпроса. Холанд тренира в AKA с Дерън Уин и си призна, че борбата му е на много ниско ниво. В социалните мрежи легендата Даниел Кормие похвали Холанд и сподели, че ще изненада съперниците си със защита от събаряне в бъдеще.

Холанд е с рекорд 21-7 в ММА и печели 17 от срещите си с приключване. Само 2 от неговите загуби са с приключване и той не е губил с нокаут в клетката. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес