Зареждане

Кетлин Виейра вярва, че ще отменят UFC 250

Кетлин Виейра вярва, че ще отменят UFC 250
Публикувано на: Март 24, 2020 в 00:00 ч
Състезателката на UFC в категория петел Кетлин Виейра смята, че би било безотговорно да проведат UFC 250 в средата на пандемията от коронавирус.
В момента Дейна Уайт прави всичко възможно да намери локация за UFC 249, което трябва да се проведе на 18-ти април. Събитието UFC 250 e предвидено да се проведе в Сао Пауло, Бразилия през май.

То ще се проведе в средата на пандемията от коронавирус, която набира скорост в Бразилия с всеки изминал ден. Страната има над 600 случая, а 22 и от 25-те потвърдени смъртни случая са в Сао Пауло, това е най-засегнатият град в Бразилия към момента. Кетлин Виейра има насрочена битка с Марион Рено на UFC 250 и няма нищо против да го отменят. Ето какво сподели тя в интервю:


Не мисля, че в Сао Пауло ще има събитие, защото има потвърдени смъртни случаи. Само чакаме UFC да ни кажат нещо. Отмяната му би било правилното нещо за UFC. За да се бия, трябва да се подготвя. Как мога да се бия, ако не мога да се подготвя? Особено в нашия спорт, където има контакт, а сега не мога да докосна никого.

Няма подготовка, защото отмениха всичко. Те смятаха, че ще бъде най-добре, ако няма тренировки. Никой не тренира, ние сме в капан вкъщи. Не излизам за нищо. Правих само бягане и дори не знам дали ще успея да го направя тази седмица. Не ни е позволено да излизаме. Нямам проблем с отмяната на събитието, защото моето здраве и това на всички останали е на първо място.


Бразилката е с рекорд (10-1 MMA, 4-1 UFC) в клетката и беше непобедена в ММА. Тя се завърна след почти две години отсъствие от клетката и загуби от Ирен Алдана на UFC 245.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес