Зареждане

Кени Флориан вярва, че Ковингтън ще победи Усман

Кени Флориан вярва, че Ковингтън ще победи Усман
Публикувано на: Ноември 24, 2019 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC, Кени Флориан в момента се подвизава в организацията като коментатор и след изкъсо нещата в най-голямата ММА органзиация. Той е час с нещата, които се случват и често коментира предстоящите големи битки в UFC. Кени вярва, че бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън ще успее да победи безспорният шампион Камару Усман.

Двамата ще се бият в главната битка на UFC 245, което ще се проведе през декември във Вегас. Двамата бойци не могат да се понасят и враждата им е голяма, като повечето от феновете клонят към Усман. Кени обаче не е съгласен и смята, че Колби ще поднесе изненадата:


Мисля, че Камару е страхотен боец, но не вярвам, че победи най-добрата версия на Тайрън. За мен в тази битка Тайрън не беше настроен психически и не изглеждаше добре физически. Той идваше след операция и определено не се представи според очакванията.

 Представянето на Усман беше феноменално и не искам да го омаловажавам. Мисля, че двамата се биха в точното време и Камару се възползва от това. Ако ме бяхте попитали кой ще победи в битка между Камару и Колби, преди битката с Лоулър, то тогава щях да кажа, че Усман ще победи. 

Сега обаче клоня към победа за Ковингтън. Очаквах той да се измори след това високо темпо в битката с Роби, но това не се случи. Мога да кажа, че след тази среща вече съм на мнение, че Колби има по-добра игра в стойка от Усман. 

Бях много впечатлен от неговото представяне. Няма значение дали го обичате или мразите, защото той определено се е развил като боец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес