Зареждане

Келвин Кейтър победи Дан Иге с решение

Келвин Кейтър победи Дан Иге с решение
Публикувано на: Юли 16, 2020 в 08:02 ч
Келвин Кейтър сподели клетката с Дан Иге в главната битка на UFC on ESPN 13, което се проведе преди малко на остров Яс в Абу Даби. Двамата се биха в категория перо. Срещата между тях видя всичките 5 рунда и стигна до съдийско решение, което беше единодушно в полза на Кейтър. В първия рунд Иге започна силно и натисна в първите минути, а Келвин го играеше търпеливо. В средата на рунда Кейтър пое инициативата и обърна нещата, с което си спечели рунда.

Във втория рунд Иге отново започна силно и отбеляза добри удари, с които вероятно успя да счупи носа на своя съперник. Този рунд беше най-силния в мача за Дан. В следващите три рунда Кейтър вдигна оборотите и спираше всички опити на Иге да пренесе боя на земя. Келвин беше прецизен в своите удари и от тях окото на Иге се затвори.

Така битката стигна до съдийското решение, което отиде при 32-годишния боец от Масачузетс - (49-46, 49-46, 48-47). Това е втора победа за Кейтър през тази година, след като по-рано нокаутира Джеръми Стивънс. Келвин печели 4 от последните си 5 битки. Иге от своя страна губи за втори път в UFC и загубата му спира 6 поредни победи.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес