Зареждане

Келвин Кейтър: Няма по-готов от мен за титлата

Келвин Кейтър: Няма по-готов от мен за титлата
Публикувано на: Юли 17, 2020 в 05:00 ч
Келвин Кейтър записа поредна победа вчера в Абу Даби. 32-годишния американец победи Дан Иге с решение и навлезе в серия от 2 поредни победи. Той увеличи своята статистика на 22-4 и вярва, че е дошло време за титлата в категорията. "The Boston Finisher" все още няма загуба с нокаут в своята кариера и приключва 13 от своите съперници.

Келвин печели 14 от последните си 16 битки и вярва, че няма по-готов от него за битка срещу Александър Волкановски. Не е ясно какво ще е решението на UFC, но Кейтър ще се готви и ще чака своя шанс. Ето какво сподели той пред медиите:


Не трябва да си изкарвам шанс за титлата с приказки. Ще го правя в клетката. Всички други бойци само говорят. Аз съм от място, където не говорим много. Ние излизаме и се доказваме. Ние си заслужаваме нещата. Бия се и си заслужавам всяка възможност пред себе си. Шампиона в категорията трябва да види това. Волкановски твърди, че иска претенденти, а аз съм най-готов от всички за титлата. 

Мисля, че ще се представя добре в битка с него. Той е малко по-нисък за категорията. Виждате как се представям срещу ниските бойци. Той е корав боец и всички в топ 10 са такива. Аз притежавам различни качества, които ще ми помогнат да победя. Виждам как побеждавам всички в категорията, както и шампиона.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес